HAMUR İŞLEME HATTI

Milföy, Pizza, Cruvasan, börek çeşitleri (Tatlı, tuzlu), Tartolet, poğaça ve bunun gibi birçok ürünü işlemek için tasarlanmıştır. Genel olarak kesme, iç malzeme koyma, yağlama, Unlama, Katlama, Şekil verme gibi ekipmanlarla donatılır. Bu hatlarda paslanmaz yapı, gıdaya uygun taşıtyıcı bant ve hız kontol sistemi standarttır. İhtiyaca göre hat üzerine; Ezme silindirleri, silindirik
kesme bıçakları, Ayarlanabilir unlama, yağlama, iç malzeme depozitörleri, Katlama ve şekil verme ekipmanları ilave edilebilmektedir. Ekipmanlar bireysel olarak sökülebildiğinden dolayı hijyeni sağlamak mümkündür. Tatlı ve tuzlu bir çok ürünü üretebileceğiniz bu hatlar size zamandan ve yerden kazanç sağladığı gibi kapasite yapmanıza ve güvenli çalışmanızada olanak sağlar.

Detaylar